Eindh'je zeilen?

De inschrijvingen voor de theorie cursus is nu geopend! doe je mee?

Welkom bij Boreas

Boreas is de Eindhovense Studenten Zeil Vereniging. Wij zijn opgericht in 1987 en zijn sindsdien het gehele jaar actief, zowel op het water als aan wal. Ons zeilseizoen loopt van februari tot en met november en wij hebben geregeld activiteiten zoals het introweekend, opleidingsweekend en nog veel meer.  Als er niet gezeild wordt, zijn we elke 1e, 3e en 5e woensdag te vinden om te borrelen in onze mooie Loods aan de Kanaaldijk. Mocht je nog nooit hebben gezeild of je bent een ervaren zeiler. Binnen Boreas is iedereen welkom!

let’s meet!

Introduction weekend

To get an introduction to our association and to sailing, we are organizing the Introweekend😁. Whether you have never sailed or are a seasoned pro, this weekend of sailing will be one to remember👌😎! We will depart from Eindhoven Centraal 🚂on Friday evening. Saturday we will go sailing⛵, have lunch together in the afternoon. In the evening we will explore the Frisian nightlife💃🕺! On Sunday, we will sail back to Akkrum

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Er is binnen Boreas veel ruimte om het lidmaatschap in te vullen zoals jij dat wilt. Heb je zin om met ieder weekend mee te gaan en alle borrels bij te wonen? Dat kan! Wil je er liever af en toe een keer bij zijn? Of hou je niet zo van borrelen, maar vind je de weekenden zeilen wel leuk? Dan kan dat ook. Jij bepaald.

Dat is niet helemaal waar. Onze mooie loods ligt aan het kanaal in Eindhoven, waar we nog wel eens een optimist in het water leggen. Maar voor het echte zeilen gaan we naar Friesland – ons zeilend thuis, weg van huis. Mochten weekenden onverhoopt niet door kunnen gaan of is er animo voor een kortere zeilactiviteit, willen wij ook nog wel eens losse zeildagen organiseren op water dichter bij huis, bijvoorbeeld de Loosdrechtse Plassen, Harderwijk of de Maasplassen.

Nee, Boreas heeft geen ontgroening.

Wat leuk dat je lid wil worden! Op onze inschrijfpagina leggen we je graag alles uit.

We organiseren twee keer per jaar een introweekend. Op de homepage kan je zien of er binnenkort eentje is. Wil je buiten de introweekenden om een keer meekijken, bijvoorbeeld bij een borrel? Neem dan even contact op met het bestuur. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Het lidmaatschap van Boreas verschilt wanneer je lid wordt en ziet er als volgt  uit:
vanaf 1 Mrt = 95 euro
vanaf 1  Apr =85,50 euro
vanaf 1 Sep = 57 euro
vanaf 1 Nov = 35 euro
vanaf 1 Jan = 10 euro  

Daarnaast heb je een studentensportkaart nodig die 105 euro per jaar kost en verplicht is bij elke studenten sport vereniging.

We willen graag al je vragen beantwoorden. Stuur even een mailtje naar bestuur@boreaseindhoven.nl, dan krijg je zo snel mogelijk antwoord.

Partners