FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Er is binnen Boreas veel ruimte om het lidmaatschap in te vullen zoals jij dat wilt. Heb je zin om met ieder weekend mee te gaan en alle borrels bij te wonen? Dat kan! Wil je er liever af en toe een keer bij zijn? Of hou je niet zo van borrelen, maar vind je de weekenden zeilen wel leuk? Dan kan dat ook. Jij bepaald.

Dat is niet helemaal waar. Onze mooie loods ligt aan het kanaal in Eindhoven, waar we nog wel eens een optimist in het water leggen. Maar voor het echte zeilen gaan we naar Friesland Рons zeilend thuis, weg van huis. Mochten weekenden onverhoopt niet door kunnen gaan of is er animo voor een kortere zeilactiviteit, willen wij ook nog wel eens losse zeildagen organiseren op water dichter bij huis, bijvoorbeeld de Loosdrechtse Plassen, Harderwijk of de Maasplassen.

Nee, Boreas heeft geen ontgroening.

Wat leuk dat je lid wil worden! Op onze inschrijfpagina leggen we je graag alles uit.

We organiseren twee keer per jaar een introweekend. Op de homepage kan je zien of er binnenkort eentje is. Wil je buiten de introweekenden om een keer meekijken, bijvoorbeeld bij een borrel? Neem dan even contact op met het bestuur. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Het lidmaatschap van Boreas kost 80 euro per jaar. Daarnaast heb je een studentensportkaart nodig.

We willen graag al je vragen beantwoorden. Stuur even een mailtje naar bestuur@boreaseindhoven.nl, dan krijg je zo snel mogelijk antwoord.