Dropdown menu website

Om een of andere reden werkt het dropdown menu van deze website vaak niet naar behoren. De submenu’s worden niet getoond wanneer je met de muis over de menubalk beweegd. Waarom dit gebeurd is nog onduidelijk, maar er zijn een paar manieren dit probleem (handmatig) op te lossen:

  1. Verwijder alle cookies (niet alleen de cookies van deze website);
  2. Als je je cookies niet kwijt wilt kun je (tijdelijk) prive-navigatie gebruiken (meeste browsers hebben deze optie);
  3. Men kan ook gebruik maken van een alternatief adres van deze website, namelijk http://www.stud.tue.nl/~boreas/.

Er wordt nog gekeken naar een betere oplossing, maar als je meer informatie hebt is dat van harte welkom via de mail.

This entry was posted by Matthijs Zwaan on maandag, februari 24th, 2014 at 02:58 and is filed under Website. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.