SailWise

Zon, wind, zeilen, eilandhoppen en vrijwilliger zijn? Dat kan bij SailWise!

Zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Een gevoel dat veel mensen met een handicap niet kennen. Dankzij SailWise (een non-profit organisatie) kan iedereen genieten van een fantastische ervaring op het water, ongeacht zijn of haar beperking. Met de juiste aanpassingen en begeleiding is het voor iedereen mogelijk om te (leren) watersporten! Alleen met de inzet van vrijwilligers kan SailWise haar activiteiten organiseren.

Ben jij geïnteresseerd om vrijwilliger te worden? Bekijk dan de advertentie of bezoek de website van SailWise!

Gezocht: vrijwilligers met zeilervaring

This entry was posted by Thijs Meeuwisse on woensdag, april 25th, 2018 at 12:49 and is filed under Activiteiten. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.