Bakboord Jaargang 26, editie 1

Voor jullie ligt een nieuwe Bakboord. Herhaling: een nieuwe Bakboord. Het is ook voor ons nog even wennen, maar na een kleine onderbreking van een paar jaar is de Bakboord terug van weggeweest. Wij gaan jullie vol enthousiasme voorzien van jullie favoriete leesvoer voor in de trein, op de wc en tijdens college. Maar, het maken van een verenigingsblad lukt natuurlijk niet zonder jullie hulp. Help ons door een bijdrage te leveren in de vorm van foto’s, teksten of andere inhoud. Hoe meer hulp we krijgen, hoe leuker en mooier de Bakboord wordt. (De volgende keer misschien zelfs zonder WordArt!)

Downloaden (PDF, 4.78MB)

This entry was posted by Matthijs Zwaan on maandag, maart 24th, 2014 at 17:21 and is filed under Bakboord. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.