Jawel, de theoriecursus is een feit.

Jawel, de theoriecursus is weer van start. Afgelopen dinsdag en heden avond zitten een achttal boreanen bij elkaar in een zeer triest vergaderzaaltje in de Zwarte Doos. Met enkele welverdiende halve liters Pitt-Bier kan de aandacht goed bij de les gehouden worden. Afgelopen dinsdag was het niveau van menig Boreaan net zo goed als de dode babygrap op de kraamafdeling van een ziekenhuis. Hopelijk zullen zij aan het einde van deze cursus zeilende geleerden zijn!

Hulde aan de opleidingscommissie voor de organisatie.

IMG_0002

IMG_0006

This entry was posted by Edgar de Lange on donderdag, februari 16th, 2017 at 20:57 and is filed under Activiteiten. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.